ribbon
Balbiino
+372 6515 900 info@balbiino.ee
facebook
title

Otsing..

en et
telefon email
Balbiino facebook
en et
  • Balbiino 25
  • Jätsiabi
  • Jäätisemuuseum
  • Retseptid
  • Uudised
  • Kontakt
  • Tule tööle
  • Jäätis
  • Külmutatud tooted
  • Balbiino 25
  • Jätsiabi
  • Jäätisemuuseum
  • Retseptid
  • Uudised
  • Kontakt
  • Tule tööle

M

  • Kõik retseptid
  • Hommikusöögid
  • Smuutid
  • Lõunasöögid
  • Vahepalad
  • Õhtusöögid
  • Magustoidud
  • Salatid
  • Supid
  • Gluteenivaba
  • Laktoosivaba
  • Kaseiinivaba
  • Vegan
  • Videoretseptid
  • Retseptid marjadega
    • Aphrodite pisarad
    • Artemise vibu
    • Vaarikad-Mustikad
    • Kirsid
    • Maasikad
  • Retseptid köögiviljadega
    • Aeduba
    • Aedviljasegu
    • Brokoli
    • Herned
    • Lillkapsas
    • Miniporgand
    • Pajaroog
    • Panniroog
    • Porgand, lillkapsas, brokoli
    • Porgand, mais, hernes
    • Praadimissegu kartuliga
    • Praekartul sibulaga
    • Spinat
    • Suvine supisegu
    • Ühepajatoit
    • Wokisegu
  • Retseptid kalatoodetega
    • Koorimata hiidkrevetid
    • Kooritud hiidkrevetid
  • Retseptid pelmeenide ja frikadellidega
    • Minifrikadellid
    • Minipelmeenid
    • Pelmeenid
  • Retseptid taignatoodetega
    • Pärmi-lehttaigen
    • Pärmitaigen
  • Balbiino25
Menu
  • Kõik retseptid
  • Hommikusöögid
  • Smuutid
  • Lõunasöögid
  • Vahepalad
  • Õhtusöögid
  • Magustoidud
  • Salatid
  • Supid
  • Gluteenivaba
  • Laktoosivaba
  • Kaseiinivaba
  • Vegan
  • Videoretseptid
  • Retseptid marjadega
    • Aphrodite pisarad
    • Artemise vibu
    • Vaarikad-Mustikad
    • Kirsid
    • Maasikad
  • Retseptid köögiviljadega
    • Aeduba
    • Aedviljasegu
    • Brokoli
    • Herned
    • Lillkapsas
    • Miniporgand
    • Pajaroog
    • Panniroog
    • Porgand, lillkapsas, brokoli
    • Porgand, mais, hernes
    • Praadimissegu kartuliga
    • Praekartul sibulaga
    • Spinat
    • Suvine supisegu
    • Ühepajatoit
    • Wokisegu
  • Retseptid kalatoodetega
    • Koorimata hiidkrevetid
    • Kooritud hiidkrevetid
  • Retseptid pelmeenide ja frikadellidega
    • Minifrikadellid
    • Minipelmeenid
    • Pelmeenid
  • Retseptid taignatoodetega
    • Pärmi-lehttaigen
    • Pärmitaigen
  • Balbiino25
Riisinuudli-krevetivokk

1

15 min

Vaja läheb:

Härmavili wokisegu
Marine kooritud hiidkrevetid
riisinuudlid
kookosrasv/õli
maitseks: herbamare ürdisool

Tee nii:

Lisa kuumale pannile kookosrasv ning seejärel wokisegu. Keeda riisinuudlid. Lisa wokile kooritud ja keedetud krevetid ning seejärel riisinuudlid. Maitsesta Herbamare Spicy ürdisoolaga. Sobib gluteenitalumatuse korral.

Tegemist on Fitlap.ee toitumiskava retseptiga ning personaalsed kogused leiab toitumiskavast.
Share on print
Share on email
Share on facebook

Vaata lisaks:

Supp liha ja spagettidega

2

15 min

Supp liha ja spagettidega

Kinoasalat feta ja köögiviljadega

2

45 min

Kinoasalat

Kana-köögiviljatäidisega vrapp

4

0

30 min

vrapp

Smuuti Artemise vibu

1

5 min

Smuuti Artemise vibu2muudetud

Smuuti Aphrodite pisarad

2

5 min

Smuuti Aphrodite pisarad Härmavili

Magustoit valentinipäevaks – Amori pilv

2

10 min

IMG_6246

Juustune pastavorm köögiviljadega

4

50 min

porgand,lillkapsas,brokoli

Hautatud köögiviljad sealihaga

2

15 min

IMG_0154

Täidetud teokarbipasta

4

45 min

IMG_0467

Suvine kana-köögiviljasupp

4

50 min

IMG_1405_16x9

Smuutikauss

2

5 min

IMG_0034

Mee-tšilli praekartulid sibula ja kanaga

3

15 min

praekartul sibulaga härmavili
« Eelmine Page1 … Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Järgmine »
  • Jäätis
  • Külmutatud tooted

Balbiino

  • Koostööpartnerid
  • Ajalugu
  • Meie olemusest
  • Töötajad
  • Tule tööle
  • Edasimüüjad
  • NG Investeeringud
  • Sponsorlus
  • Retseptid

Härmavili

  • Friikartulid
  • Kalatooted
  • Köögiviljad
  • Marjad
  • Pelmeenid ja frikadellid
  • Pitsad
  • Taignatooted
Balbiino

Viljandi mnt 26, 11217, Tallinn
info@balbiino.ee
+372 6515 905 (Müügitellimuste number)
+372 6515 900

AS Balbiino jäätise tootmisele on antud BRC toiduohutuse ja kvaliteedijuhtimise sertifikaat.

ribbon