1. Prae sibul klaasjaks ja lisa tükeldatud sealihakuubikud.
2. Lisa maitseained ja jahu ning pane liha potti. Lisa tomatipasta ja vala peale puljong või keedetud vesi.
3. Lase haududa vaiksel tulel umbes 35-45 minutit või kuni liha on pehme.
4. Lisa suvine supisegu ja lase veel umbes 15-20 minutit haududa.
5. Maitsesta pada soola ja pipraga.
6. Kuni liha haudub puhasta kartulid ja pane keema. Lisa keeduveele veidi soola.
7. Vala ära kartuli keeduvesi.
8. Sulata või ja lisa piim, kuumuta keemiseni ja vala pool piima ja või segust kartulitele.
8. Tambi kartulid puruks ja lisa ülejäänud piima võisegu vähehaaval kuni puder on sulle sobivas paksuses. Klopi veel veidi, et puder läheks kohevaks, maitsesta soola ja maitserohelisega.
NB! Liigne kloppimine võib pudru liimjaks muuta!
Serveeri meelepärase värske salatiga.
Retsepti autor: Retseptisahtel