M
Menu
Supp liha ja spagettidega
2
15 min
Vaja läheb:
200 g Härmavilja suvist supisegu
60 g täisteraspagette
200 g veisehakkliha
200 ml tomatipüreed
400 ml-600ml köögiviljapuljongit
1 sl õli
soola
pipart
peterselli
60 g täisteraspagette
200 g veisehakkliha
200 ml tomatipüreed
400 ml-600ml köögiviljapuljongit
1 sl õli
soola
pipart
peterselli
Tee nii:
Aja puljong keema ja lisa lühemaks murtud spagetid. Kui spagetid on peaaegu valmis, siis lisa eelnevalt õlisel pannil pruunistatud hakkliha, suvise supisegu köögiviljad ja tomatipüree. Lase keema tõusta ja madalal kuumusel mõned minutid podiseda. Kui spagetid on valmis ja maitsed ühtlustunud, siis maitsesta veel soovi korral soola ja pipraga ning serveeri värske peterselliga.
Retsepti autor: Kati Lehepuu
Retsepti autor: Kati Lehepuu