M

Hakklihapada köögiviljadega

4

30 min

Vaja läheb:

1 pakk Härmavilja Pajarooga
1 pakk (450 g ) Rannamõisa jahutatud hakitud broilerikintsuliha
0,5 sibulat
2 küüslauguküünt
1 sl hakitud ingverijuurt
3-4 sl tomatipastat

Kaste:
1 dl heledat sojakastet
1 sl pruuni suhkrut
2 sl riisiäädikat
2 tl maisitärklist
pipart

Tee nii:

Sega kastmeained omavahel korralikult segamini ning maitsesta pipraga. Jäta ootele! Haki sibul ja küüslauguküüned. Küpseta pannil õlis hakkliha kuni roosaka värvuse kadumiseni. Poole pealt lisa hakitud sibul, küüslauguküüned ja ingver. Maitsesta kindlasti soola ja pipraga! Kui hakkliha on küpsenud, lisa Härmavilja köögiviljasegu ning kuumuta läbi. Vala segades juurde kaste ning kuumuta minutijagu. Kõige viimasena sega juurde tomatipasta. Maitsesta lõplikult ning serveeri riisi või tatraga!

Retsepti autor: Ragne Värk