Kana-juustusupp

Kodu|Kana-juustusupp

M

Kana-juustusupp

4

30 min

Vaja läheb:

1 pakk Härmavilja Suvist supisegu
400 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
300 g šampinjone
1 tl karripulbrit
1,5 l piima
200 g sulatatud juustu
soola-pipart

Tee nii:

Tükelda kanaliha ja viiluta šampinjonid. Prae esmalt kuumal pannil õlis kanakintsulihatükke, lisa karripulber ning maitsesta soola ja pipraga. Kui kanafileetükid on läbi küpsenud, tõsta need pannilt taldrikule. Seejärel prae šampinjonid pehmeks, lisa kanaliha ja supisegu. Sega korralikult läbi ning vala juurde piim ning sulatatud juust. Kuumuta keskmisel tulel, aeg-ajalt segades, kuni supp pakseneb ning juust on sulanud. Maitsesta soola-pipraga ning serveeri.

Retsepti autor: Ragne Värk
Share on print
Share on email
Share on facebook

Vaata lisaks: