M
Menu
Suvine kikerhernesalat
4
10 min
Vaja läheb:
Salat:
150-200g Härmavilja miniporgandeid
400 g kikerhernekonservi
150-200 g avokaadot
100 g paprikat
väike punane sibul
paar redist
värsket koriandrit
murulauku
Salatikaste:
3 sl extra virgin oliivõli
3 sl sidrunimahla
küüslauguküüs
meresoola
musta pipar
150-200g Härmavilja miniporgandeid
400 g kikerhernekonservi
150-200 g avokaadot
100 g paprikat
väike punane sibul
paar redist
värsket koriandrit
murulauku
Salatikaste:
3 sl extra virgin oliivõli
3 sl sidrunimahla
küüslauguküüs
meresoola
musta pipar
Tee nii:
Pane külmutatud miniporgandid keevasse vette ja lase veel uuesti kuumaks minna. Kurna porgandid ja soovi korral lõika need pooleks ning maitsesta soolaga.
Sega keskmise suurusega kausis kokku oliiviõli, sidrunimahl, purustatud küüslauk ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa nõrutatud ja loputatud kikerherned, porgandid, peeneks hakitud koriander, sibul ja paprika ning rediseviilud. Sega salat ühtlaseks. Viimasena lisa avokaadost lõigatud kuubikud ja soovi korral maitsesta veel soola ja pipraga. Puista peale hakitud murulauku.
Retsepti autor: Kati Lehepuu
Retsepti autor: Kati Lehepuu