M
Menu
Tomatine köögiviljahautis veiselihaga
4
75 min
Vaja läheb:
Härmavilja Ühepajatoit
veisefilee 300 g
veisepuljong 0,5 l
purustatud tomat tüümianiga 1 purk
oliiviõli 2-3 spl
mesi 1 tl
sool
pipar
veisefilee 300 g
veisepuljong 0,5 l
purustatud tomat tüümianiga 1 purk
oliiviõli 2-3 spl
mesi 1 tl
sool
pipar
Tee nii:
Lõika veiseliha kuubikuteks ja prae pannil. Lisa vett või puljongit ja hauta umbes 1h, kuniks liha on pehme. Sega juurde 1 purk purustatud tomatit. Lisa teelusikaga mett ja 2-3 spl oliiviõli. Maitsesta soola ja pipraga. Ning kõige lõpuks vala hulka Härmavilja Ühepajatoit. Lase hautis uuesti keema ja keeda tasasel tulel 10-15 min kuni köögivili on valmis. Serveeri hapukoore ja jahvatatud musta pipraga.
Retsepti autor: Retseptisahtel
Retsepti autor: Retseptisahtel
Share on print
Share on email
Share on facebook