1. Sulata maasikad, lisa poole laimi mahl ja 1 spl suhkrut ning püreesta.
2. Vahusta 200ml vahukoort 1 spl suhkru ja 1-2 tl vaniljesuhkruga, sega vahustatud vahukoorega 2/3 kohupiimakreemi ning poole laimi mahl.
3. Vooderda vorm toidukilega ning laota vormi põhja kiht küpsiseid ja pane küpsistele maasika toormoos. Lase veidi imenduda.
4. Nüüd lisa kreem, jaga ühtlase kihina ja lisa järgmised 2 kihti sama moodi.
5. Kata tort toidukilega ja jäta üleöö külmikusse.
6. Vahusta ülejäänud vahukoor ja lisa kohupiimapasta. Soovi korral võid lisada suhkrut.
7. Lõika tort 8 ühtlaseks tükiks ja kaunista kreemi ja värskete maasikatega.
Retsepti autor: Retseptisahtel