M
Menu
Jäätiseterriin
15
15 min
Vaja läheb:
1/2 karpi (190 g) Balbiino Classic metsmaasikajäätist maasikatükkidega
1/2 karpi (190 g) Balbiino Classic pistaatsiajäätist mandlikrokandiga
⅓ karpi (160 g) Balbiino Onu Eskimo banaaniplombiiri
kaunistuseks maasikaid ja hakitud pistaatsiapähkleid
1/2 karpi (190 g) Balbiino Classic pistaatsiajäätist mandlikrokandiga
⅓ karpi (160 g) Balbiino Onu Eskimo banaaniplombiiri
kaunistuseks maasikaid ja hakitud pistaatsiapähkleid

Tee nii:
Lase jäätistel veidi pehmeneda. Tõsta jäätised kihiti toidukilega vooderdatud keeksivormi. Vajuta pealt õrnalt tihedamaks. Kata ka pealt toidukilega. Lase magustoidul sügavkülmas uuesti jäätuda. Serveerimiseks lõika terriinist viilud.
Kaunista maasikate ja hakitud pistaatsiapähklitega.
Retsepti autor:Mariliis Ilover
Kaunista maasikate ja hakitud pistaatsiapähklitega.
Retsepti autor:Mariliis Ilover
Share on print
Share on email
Share on facebook