M
Menu
Röstitud miniporgandid palsamiäädikaga
4
30 min
Vaja läheb:
400 g Härmavili miniporgandeid
1 sl oliiviõli
1 sl palsamiäädikat
0,5 sl pruuni suhkrut või mett
soola
hakitud värsket peterselli>br>
1 sl oliiviõli
1 sl palsamiäädikat
0,5 sl pruuni suhkrut või mett
soola
hakitud värsket peterselli>br>
Tee nii:
Kuumuta ahi 200 C. Kata servadega ahjuplaat küpsetuspaberiga või fooliumiga.
Pane porgandid keskmise suurusega kaussi. Sega väikeses kausis palsamiäädikas, oliiviõli, pruun suhkur/mesi ja sega ühtlaseks. Kalla porganditele, sega hoolega läbi. Laota porgandid ühtlase kihina ahjuplaadile.
Küpseta 200-kraadises ahjus 30-40 minutit, kuni porgandid on piisavalt küpsed.
Võta ahjust välja, maitsesta soola ja värske peterselliga ning serveeri. Kui kasutasid magustamiseks mett, siis võid veidi mett veel peale niristada.
Retsepti autor Nami-Nami, pildi autor Ilse Metsamaa.
Pane porgandid keskmise suurusega kaussi. Sega väikeses kausis palsamiäädikas, oliiviõli, pruun suhkur/mesi ja sega ühtlaseks. Kalla porganditele, sega hoolega läbi. Laota porgandid ühtlase kihina ahjuplaadile.
Küpseta 200-kraadises ahjus 30-40 minutit, kuni porgandid on piisavalt küpsed.
Võta ahjust välja, maitsesta soola ja värske peterselliga ning serveeri. Kui kasutasid magustamiseks mett, siis võid veidi mett veel peale niristada.
Retsepti autor Nami-Nami, pildi autor Ilse Metsamaa.