M
Menu
Fetasalat tomati ja kikerhernestega
4
20 min
Vaja läheb:
1 pakk Härmavili aedube
1 purk kikerherneid
100 g kollaseid kirsstomateid
100 g punaseid kirsstomateid
100 g fetajuustu
praadimiseks õli
1 tl võid
soola
pipart
2 tl persillade segu
Kaste:
poole laimi mahl
2-3 spl extra virgin oliiviõli
1 tl soola
1 tl pipart
soovi korral 1 tl siirupit või mett
1 purk kikerherneid
100 g kollaseid kirsstomateid
100 g punaseid kirsstomateid
100 g fetajuustu
praadimiseks õli
1 tl võid
soola
pipart
2 tl persillade segu
Kaste:
poole laimi mahl
2-3 spl extra virgin oliiviõli
1 tl soola
1 tl pipart
soovi korral 1 tl siirupit või mett
Tee nii:
1. Kuumuta pannil õli ja lisa või.
2. Pane pannile kikerherned ja raputa peale persillade.
3. Kui kikerherned hakkavad pannil „hüppama“, lisa Härmavilja aedoad. Kuumuta 5-6 minutit, kuni ubadest enam vett ei eraldu.
4. Tõsta pannilt segu kaussi jahtuma.
5. Tükelda tomatid ja lisa oasegu.
6. Lisa ettevaatlikult tükeldatud feta ja vala peale õlikaste.
7. Sega veel ettevaatlikult läbi ja serveeri.
Retsepti autor: Retseptisahtel
2. Pane pannile kikerherned ja raputa peale persillade.
3. Kui kikerherned hakkavad pannil „hüppama“, lisa Härmavilja aedoad. Kuumuta 5-6 minutit, kuni ubadest enam vett ei eraldu.
4. Tõsta pannilt segu kaussi jahtuma.
5. Tükelda tomatid ja lisa oasegu.
6. Lisa ettevaatlikult tükeldatud feta ja vala peale õlikaste.
7. Sega veel ettevaatlikult läbi ja serveeri.
Retsepti autor: Retseptisahtel