M
Menu
Köögivilja-hakklihakotletid
4
415 kcal
30 min
Vaja läheb:
1 pakk ehk 400 g Härmavilja porgand, mais, hernes
500 g väherasvast veisehakkliha
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
80 g hapukoort
2 muna
Himalaya soola või meresoola
musta pipart
500 g väherasvast veisehakkliha
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
80 g hapukoort
2 muna
Himalaya soola või meresoola
musta pipart
Tee nii:
Vala külmutatud köögiviljadele keev vesi ja jäta mõneks minutiks seisma.
Pane kaussi hakkliha, kurnatud köögiviljade segu (hernes, mais, porgand), peeneks hakitud sibul ja küüslauk, hapukoor, munad ja maitseained. Kotletisegu võid ka köögikombainis teha, aga mina eelistan alati käega segamist. Vormi saadud segust ühesuurused kotletid. Võid neid pannil mõlemalt poolelt pruunikaks praadida või siis ahjus 200 kraadi juures umbes 20 minutit küpsetada. Sobib gluteenitalumatuse korral.
Retsepti autor: Kati Lehepuu
Retsepti autor: Kati Lehepuu
Share on print
Share on email
Share on facebook