M

Karrine sealiha köögiviljariisiga

1

30 min

Vaja läheb:

Härmavili Porgand, mais, hernes 55g
Sealiha, sisefilee 110g
Riis (pruun, punane, must) 35g
Kookospiim (rasva 7-9%) 55g
Oliiviõli 5g
Küüslauguküüs (valikuline) 10g
Sibul (valikuline) 20g
Maitseks: sool (meresool või värviline), pipar ja karri

Tee nii:

Koori sibul ja küüslauk, haki peeneks. Pruunista tilgas õlis. Lõika sea sisefilee kuubikuteks ja lisa pannile. Pruunista mõned minutid. Maitsesta soola, pipraga. Lisa veidi vett, hauta kaane all. Kui liha on pehme, lisa juurde kookospiim ja karri. Sega ja kuumuta kergelt läbi. Keeda riis valmis. Maitsesta soolaga, lisa juurde porgand-mais-hernes. Sega läbi. Serveeri köögiviljariisi karrise sealihakastmega.

Tegemist on Fitlap.ee toitumiskava retseptiga ning personaalsed kogused leiab toitumiskavast.