M
Menu
Fitlap kanapada
1
25 min
Vaja läheb:
105 g Härmavili porgand, mais, hernes
155 g kartul
85 g broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata)
3 g õli
20 g kohvikoor (rasva 10%)
10 g sulatatud juust (rasva 18-19%)
15 g sibul (valikuline)
maitseained: sool (meresool või värviline), pipar
155 g kartul
85 g broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata)
3 g õli
20 g kohvikoor (rasva 10%)
10 g sulatatud juust (rasva 18-19%)
15 g sibul (valikuline)
maitseained: sool (meresool või värviline), pipar
Tee nii:
• Pane kanakintsuliha õliga praadima. Pruunista.
• Maitsesta liha soola ja pipraga.
• Koori ja tükelda kartulid ning sibulad.
• Lisa tükeldatud kartulid ja sibulad pannile.
• Lisa vesi ja lase keema.
• Kui kartulid on peaaegu pehmed, lisa juurviljasegu ning jätka keetmist.
• Kõige lõpus lisa kohvikoor ning killuke sulatatud juustu.
• Kui ka juurviljad on pehmed, maitsesta veel lõplikult ja serveeri.
Retsepti autor: Fitlap
• Maitsesta liha soola ja pipraga.
• Koori ja tükelda kartulid ning sibulad.
• Lisa tükeldatud kartulid ja sibulad pannile.
• Lisa vesi ja lase keema.
• Kui kartulid on peaaegu pehmed, lisa juurviljasegu ning jätka keetmist.
• Kõige lõpus lisa kohvikoor ning killuke sulatatud juustu.
• Kui ka juurviljad on pehmed, maitsesta veel lõplikult ja serveeri.
Retsepti autor: Fitlap