M

Hõrgutav ahjuomlett

4

40 min

Vaja läheb:

250 g Härmavili ühepajatoit
250 g Rannamõisa hakitud kalkunikintsuliha
50 g võid
6 muna
150 g hapukoort
100 g kodujuustu
2 sl hakitud tüümiani
25 g sinihallitusjuustu
peotäis riivitud juustu
soola, pipart

Tee nii:

Kuumuta pannil sorts õli ning pane pannile küpsema hakitud kalkuniliha, maitsesta soola ja pipraga. Minutijagu hiljem lisa pannile ka köögiviljasegu ning kuumuta seni, kuni hakkliha on küpsenud. Samal ajal pane ahjuvormi 50 g võitükikesi ning pane vorm 200 kraadisesse ahju (pöördõhuga režiimile). Pane kannmikserisse muna, hapukoor, kodujuust ning maitse järgi soola-pipart. Püreesta kõik ühtlaseks massiks. Võta võiga sulanud vorm ahjust, lisa põhjale kana-köögiviljasegu ning laota peale tüümian. Vala vormi muna-piimasegu. Lisa roale sinihallitusjuustutükikesi ning raputa peale riivjuust. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 18-20 minutit. Serveeri!

Retsepti ja foto autor: Ragne Värk