M

Fitlap teriyaki kanatiivad nuudliwokiga

1

50 min

Vaja läheb:

250 g Härmavili Wokisegu
100 g kanatiivatükid
20 g Riisinuudlid
2 g õli (erinevad)
5 g mesi
2 g seesamiseemned
Maitseained:
tšillipipar (valikuline)
teriyaki kaste
sool (meresool või värviline)
apelsinikoor

Tee nii:

• Pese apelsin ja riivi selle koor.
• Sega kokku 1-2 spl Teriyaki kastet, mesi, sool, apelsini koor ja kui armastad vürtsikat, siis ka tšillipipar (võid kasutada nii värsket kauna kui kuivatatud tšillihelbeid).
• Hõõru kanatiivad marinaadiga sisse ja võimalusel jäta külmikusse maitsestuma paariks tunniks kuni üleöö.
• Pane kanatiivad koos marinaadiga küpsetuskotti ja küpseta 200-kraadises ahjus 30-40 minutit.
• Kui kanatiivad hakkavad valmima, tee valmis wok.
• Kuumuta pannil õli ja lisa wokisegu.
• Keeda soolvees riisinuudlid, kurna.
• Kui köögiviljad valmis, lisa riisinuudlid ja sega läbi.

Retsepti autor: Fitlap • Kui võtad kanatiivad ahjust, võid küpsetuskotti tekkinud vedelikku lisada veidi ka kastmeks nuudliwokile. • Serveeri kanatiibu köögivilja-nuudliwokiga. NB! Alati võid lisaks teha ka vabavarast värske salati.

Go to Top