Tõsta Härmavilja Pärmitaigen sulama. Tõsta 200-220 g toorjuustu kaussi ja lisa 60-80 g valget suhkrut, 1 tl vaniljesuhkrut, 17 g kaneeli ja sega hoolikalt. Tee rullimiseks pind jahuga kokku. Enne rullimist lõika taigen kolmeks ja rulli iga tükk õhukeseks. Võta üks õhukeseks rullitud taigen ja määri toorjuustukreemiga. Tõsta teine õhukeseks rullitud taigen määritud taigna peale ja määri ka see tõõrjuustukreemiga ja soovi korral lisa veel suhkrut. Pane peale kolmas korrus. Tõsta taigna keskele klaas ja lõika noaga taigen 16. tükiks. Keera iga tükk keerdu ja kinnita kaks keerdu omavahel otsast. Määri taigen lahtiklopitud munaga ja tõsta ahju 180 kraadi juures 20-25 minutiks. Dipikastme tegemiseks tõsta pott pliidile ja vala potti natukene vett ja Härmavilja Vaarikad, mustikad. Sega juurde 100 g marmelaadisuhkrut pidevalt segades. Keeda moosiks. Kaunista tähekringel tuhksuhkruga ja kasta kringlit marjasesse dipikastmesse.
Retsepti autor: Retseptisahtel