M
Menu
Fitlap kanavokk
1
15 min
Vaja läheb:
400 g Härmavili wokisegu
135 g broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata)
6 g kookosrasv/õli
Maitseained:
sool (meresool või värviline)
tšillipipar (valikuline)
pipar
135 g broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata)
6 g kookosrasv/õli
Maitseained:
sool (meresool või värviline)
tšillipipar (valikuline)
pipar
Tee nii:
Prae tükeldatud broileri kintsuliha kookosrasvas (kasuta pool rasvaine kogusest).
Maitsesta soola, pipra ja soovi korral ka tšilliga.
Tõsta kõrvale.
Prae ülejäänud kookosrasvas wokisegu. Maitsesta soolaga.
Sega wokisegu hulka eelnevalt praetud broileri kintsuliha.
Serveeri.
Retsepti autor: Fitlap
Maitsesta soola, pipra ja soovi korral ka tšilliga.
Tõsta kõrvale.
Prae ülejäänud kookosrasvas wokisegu. Maitsesta soolaga.
Sega wokisegu hulka eelnevalt praetud broileri kintsuliha.
Serveeri.
Retsepti autor: Fitlap