M
Menu
Lillkapsa-hakklihavorm
4
60 min
Vaja läheb:
1-2 pakki Härmavili lillkapsas
450-500 g taist hakkliha hakitud kalkuni rinna- või kintsuliha
1 suur sibul
1 porru (ainult heledat osa) või 2 küüslauguküünt
1 sl õli
2 suurt muna
3 dl 10% rõõska koort
soola ja musta pipart
värsket või kuivatatud maitserohelist
Peale:
100 g riivitud mozzarella vm pehmemat juustu
450-500 g taist hakkliha hakitud kalkuni rinna- või kintsuliha
1 suur sibul
1 porru (ainult heledat osa) või 2 küüslauguküünt
1 sl õli
2 suurt muna
3 dl 10% rõõska koort
soola ja musta pipart
värsket või kuivatatud maitserohelist
Peale:
100 g riivitud mozzarella vm pehmemat juustu
Tee nii:
Keeda lillkapsaid 5 minutit soolaga maitsestatud keevas vees. Nõruta.
Pruunista hakkliha ja hakitud sibul pannil õlis, maitsesta (lisaks soolale-piprale võid kasutada ka tilli, paprikapulbrit, tšillihelbeid jms. Samuti võid lisada hakitud porrut ja/või küüslauku).
Laota hakkliha võitatud ahjuvormi põhjale, peale aseta nõrutatud lillkapsaõisikud. Kalla peale kergelt soola-pipraga maitsestatud muna-kooresegu ning küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.
Puista peale riivitud juust ning küpseta veel 10 minutit.
Serveeri nt tomatisalatiga.
Retsepti autor Nami-Nami, pildi autor Juta Kübarsepp
Pruunista hakkliha ja hakitud sibul pannil õlis, maitsesta (lisaks soolale-piprale võid kasutada ka tilli, paprikapulbrit, tšillihelbeid jms. Samuti võid lisada hakitud porrut ja/või küüslauku).
Laota hakkliha võitatud ahjuvormi põhjale, peale aseta nõrutatud lillkapsaõisikud. Kalla peale kergelt soola-pipraga maitsestatud muna-kooresegu ning küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.
Puista peale riivitud juust ning küpseta veel 10 minutit.
Serveeri nt tomatisalatiga.
Retsepti autor Nami-Nami, pildi autor Juta Kübarsepp