M
Menu
Soojendav aedviljasupp hakklihapallidega
6
20 min
Vaja läheb:
2 kotti Härmavili aedviljasegu
500 g sea- või kanahakkliha
1,5 sl sibulapulbrit
1,5 sl küüslaugupulbrit
1 muna
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
2 l köögivilja- või kanapuljongit
punt peterselli ja tilli
500 g sea- või kanahakkliha
1,5 sl sibulapulbrit
1,5 sl küüslaugupulbrit
1 muna
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
2 l köögivilja- või kanapuljongit
punt peterselli ja tilli
Tee nii:
Aja potis puljong keema, lisa aedviljasegu. Lase keema ja lase madalal kuumusel 5–10 minutit podiseda.
Samal ajal valmista lihapallid. Selleks sega hakkliha muna, sibula- ja küüslaugupulbriga. Maitsesta soola ja pipraga. Haki maitseroheline, lisa osa hakklihasegule ning jäta teine osa serveerimiseks. Tee voolava vee all käed märjaks ning vormi segust pallikesed.
Seejärel libista need supi sisse. Keeda veel mõned minutid.
Puista peale ülejäänud ürdid ning serveeri.
Foto autor: Kristina Efert
Samal ajal valmista lihapallid. Selleks sega hakkliha muna, sibula- ja küüslaugupulbriga. Maitsesta soola ja pipraga. Haki maitseroheline, lisa osa hakklihasegule ning jäta teine osa serveerimiseks. Tee voolava vee all käed märjaks ning vormi segust pallikesed.
Seejärel libista need supi sisse. Keeda veel mõned minutid.
Puista peale ülejäänud ürdid ning serveeri.
Foto autor: Kristina Efert