Mille-feuille kook kirsikreemiga

Kodu|Mille-feuille kook kirsikreemiga

M

Mille-feuille kook kirsikreemiga

60 min

Vaja läheb:

Härmavilja kodune pärmi-lehttaigen
Härmavilja kirsid kivideta
vahukoor
suhkur
vaniljesuhkur
toorjuust
tuhksuhkur
punased sõstrad

Tee nii:

Sulata taigen. Puista taigna rullimiseks natukene jahu ja rulli taigen õhukeseks. Tõsta taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 180 kraadises ahjus 12-15 minutit. Vala vahukoor kaussi ja lisa suhkur ning vahusta. Lisa toorjuust ja vaniljesuhkur ning vahusta veel. Purusta kirsid blenderis ja lisa kreemile ning sega. Lõika noaga jahtunud koogipõhi tükkideks. Tõsta kreem tordipritsi ja kata taigna tükk. Tõsta kreemi peale uus taigna kiht ja kata uuesti kreemiga. Tõsta viimane kiht taigent kreemi peale. Kaunista pealt punaste sõstardega ja raputa peale tuhksuhkrut.

Retsepti autor: Retseptisahtel
Share on print
Share on email
Share on facebook

Vaata lisaks: