M
Menu
Koorene pasta köögiviljade ja seentega
1
25 min
Vaja läheb:
190g Härmavilja Köögiviljad šampinjonidega
50g Makaronid, täistera
20g Parmesani juust, laktoosivaba (rasva 26,5%)
40g Köögikoor, laktoosivaba (rasva 15%)
2g Õli (erinevad)
Maitseained: sool, pipar
50g Makaronid, täistera
20g Parmesani juust, laktoosivaba (rasva 26,5%)
40g Köögikoor, laktoosivaba (rasva 15%)
2g Õli (erinevad)
Maitseained: sool, pipar
Tee nii:
1. Keeda makaonid soolvees valmis ja kurna.
2. Kuumuta pannil õli ning lisa köögiviljasegu šampinjonidega.
3. Maitsesta soola ja pipraga. Võid kasutada ka muid meelepäraseid maitseaineid.
4. Kuumuta mõni minut ja lisa köögikoor.
5. Kui köögikoor on paksenenud, lisa ka makaronid, kuumuta korra läbi.
6. Serveeri pastat parmesanilaastudega.
Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!
Retsepti autor: Irina Tamme – FITLAP
2. Kuumuta pannil õli ning lisa köögiviljasegu šampinjonidega.
3. Maitsesta soola ja pipraga. Võid kasutada ka muid meelepäraseid maitseaineid.
4. Kuumuta mõni minut ja lisa köögikoor.
5. Kui köögikoor on paksenenud, lisa ka makaronid, kuumuta korra läbi.
6. Serveeri pastat parmesanilaastudega.
Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!
Retsepti autor: Irina Tamme – FITLAP