M
Menu
Iisraeli shakshuka
30 min
Vaja läheb:
1 pakk Härmavili aedviljasegu
300 g kanafileed
4 kanamuna
100 g värskeid tomateid
2 purki purustatud tomateid
1 suurem sibul
2 tl persilladet
2-3 tl ras el hanout maitseainet
1 spl mett või 2 tl suhkrut
soola
pipart
värsket peterselli ja basiilikut
150 g fetat
300 g kanafileed
4 kanamuna
100 g värskeid tomateid
2 purki purustatud tomateid
1 suurem sibul
2 tl persilladet
2-3 tl ras el hanout maitseainet
1 spl mett või 2 tl suhkrut
soola
pipart
värsket peterselli ja basiilikut
150 g fetat
Tee nii:
Prae sibul kuldpruuniks, seejärel lisa kanakuubikud.
Kana pruunistades lisa peale ras el hanout maitseaine ja teised maitseainded ning tükeldatud värske tomat.
Kuumuta veidi, maitsesta soola ja pipraga ning lisa mesi või suhkur.
Nüüd on aeg valada sekka aedviljasegu ja seejärel veel purustatud tomateid.
Lase roal vaiksel tulel haududa kuni juurvili on mõnus krõmpsuv.
Lisa kanamunad – ära sega!
Kui kanamunad hakkavad tahenema, keera kuumust vähemaks ja pane juurde feta juustu.
Rösti ahjus või pannil lavaš või araabia lameleib.
Kaunista värskete ürtidega ning serveeri.
Retsepti autor: Retseptisahtel
Kana pruunistades lisa peale ras el hanout maitseaine ja teised maitseainded ning tükeldatud värske tomat.
Kuumuta veidi, maitsesta soola ja pipraga ning lisa mesi või suhkur.
Nüüd on aeg valada sekka aedviljasegu ja seejärel veel purustatud tomateid.
Lase roal vaiksel tulel haududa kuni juurvili on mõnus krõmpsuv.
Lisa kanamunad – ära sega!
Kui kanamunad hakkavad tahenema, keera kuumust vähemaks ja pane juurde feta juustu.
Rösti ahjus või pannil lavaš või araabia lameleib.
Kaunista värskete ürtidega ning serveeri.
Retsepti autor: Retseptisahtel
Share on print
Share on email
Share on facebook