M

Suitsukana pastasalat

2

45 min

Vaja läheb:

120g täisterapastat
200g suitsukana fileed
1 pakk Härmavilja porgand, hernes, mais
1 punane paprika
1 väike punane sibul
150g kreeka jogurtit/kodujuustu hapukoorega
75g Felix Eesti kergeim majonees
Maitsestamiseks soola, pipart, tšillisädemeid
Murulauku või rohelist sibulat

Tee nii:

1. Pane suuremasse potti vähemalt 1,5l vett ning maitsesta soolaga kuni meresoolane, keeda pastat vastavalt pakendil olevate juhistele. Jahuta täielikult!
2. Samal ajal blanšeeri külmutatud köögiviljasegu samuti meresoolases vees, kuni köögiviljad on pehmed kuid kergelt veel krõmpsud. Jahuta samuti.
3. Tükelda kana, paprika, punane sibul ja roheline sibul (murulauk), lisa jahtunud pastale ja köögiviljadele.
4. Lisa samuti kreeka jogurt ja majonees ning maitseained, sega läbi. Tee maitsetest ning vajadusel lisa veel maitseaineid. Arvesta, et seistes imab salati koostisosad endasse veidi soola, niiet võid veidi rohkem panna.
5. Serveeri meelepäraselt!

Retsepti ja foto autor: Rauno Oolberg

Go to Top