M
Menu
Härmavilja rullbiskviit
60 min
Vaja läheb:
Põhja koostisained:
3 L suuruses muna
3 spl suhkrut
1,5 spl nisujahu
1,5 spl kartulijahu
Kreemi koostisained:
1 pakk Härmavilja smuutisegu Artemise vibu
100 g mascarponet või maitsestamata toorjuustu
100 ml vahukoort
1–2 spl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
3 L suuruses muna
3 spl suhkrut
1,5 spl nisujahu
1,5 spl kartulijahu
Kreemi koostisained:
1 pakk Härmavilja smuutisegu Artemise vibu
100 g mascarponet või maitsestamata toorjuustu
100 ml vahukoort
1–2 spl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
Tee nii:
Purusta kaussi kolm L-suuruses kanamuna, lisa 3 spl suhkrut ning vahusta.
Lisa jahu ning seejärel sega ühtlaseks massiks.
Aseta segu ühtlaselt plaadile ning pane 7-9 minutiks 180-kraadisesse ahju.
Kui segu ahjus, võta põhja valmistamiseks Härmavili Smuutisegu Artemise vibu ning lisa suhkrut. Purusta mikseriga.
Kui võtad segu ahjust välja, lõika ääred, et pärast lihtsam rullida oleks.
Laota mikserdatud smuutisegu ühtlaselt põhjale.
Vala kaussi 100 ml vahukoort, lisa 1–2 spl suhkrut, seejärel 1 tl vaniljesuhkrut ning lõpuks vahusta.
Lisa juba vahustatud segule 100 g mascarponet või maitsestamata toorjuustu ning vahusta.
Laota kreem biskviidipõhja keskele ning rulli kokku.
Retsepti autor: Retseptisahtel
Lisa jahu ning seejärel sega ühtlaseks massiks.
Aseta segu ühtlaselt plaadile ning pane 7-9 minutiks 180-kraadisesse ahju.
Kui segu ahjus, võta põhja valmistamiseks Härmavili Smuutisegu Artemise vibu ning lisa suhkrut. Purusta mikseriga.
Kui võtad segu ahjust välja, lõika ääred, et pärast lihtsam rullida oleks.
Laota mikserdatud smuutisegu ühtlaselt põhjale.
Vala kaussi 100 ml vahukoort, lisa 1–2 spl suhkrut, seejärel 1 tl vaniljesuhkrut ning lõpuks vahusta.
Lisa juba vahustatud segule 100 g mascarponet või maitsestamata toorjuustu ning vahusta.
Laota kreem biskviidipõhja keskele ning rulli kokku.
Retsepti autor: Retseptisahtel