Kanarullid spinati ja fetaga

Kodu|Kanarullid spinati ja fetaga

M

Kanarullid spinati ja fetaga

1

40 min

Vaja läheb:

Härmavili Hakitud spinati portsjonid 40g
Broilerifilee (kanafilee) 125g
Kartul 160g
Feta/Fitaki juust (rasva 16%) 30g
Oliiviõli 4g
Kirsstomat 90g
Küüslaguküüs (valikuline) 5g

Maitseks: pipar, herbamare ürdisool

Tee nii:

Koori kartulid ja pane keema. Sulata spinat ning pressi liigne vesi välja. Prae hakitud küüslauk tilgas õlis, lisa juurde spinat. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta ca 5 min. Jahuta segu veidi ning sega sisse feta juust. Tambi kanafilee õhemaks. Laota spinati-feta segu fileele ühtlaselt laiali ning keera rulli. Kinnita hambatikuga. Tõsta kanarull ahjuplaadile ning määri pealt oliiviõliga. Küpseta 200-kraadises ahjus ca 30 minutit. Serveeri kanarulle keedukartuli ja kirsstomatitega.

Tegemist on Fitlap.ee toitumiskava retseptiga ning personaalsed kogused leiab toitumiskavast.
Share on print
Share on email
Share on facebook

Vaata lisaks: