M

Kanarullid spinati ja fetaga

1

40 min

Vaja läheb:

Härmavili Hakitud spinati portsjonid 40g
Broilerifilee (kanafilee) 125g
Kartul 160g
Feta/Fitaki juust (rasva 16%) 30g
Oliiviõli 4g
Kirsstomat 90g
Küüslaguküüs (valikuline) 5g

Maitseks: pipar, herbamare ürdisool

Tee nii:

Koori kartulid ja pane keema. Sulata spinat ning pressi liigne vesi välja. Prae hakitud küüslauk tilgas õlis, lisa juurde spinat. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta ca 5 min. Jahuta segu veidi ning sega sisse feta juust. Tambi kanafilee õhemaks. Laota spinati-feta segu fileele ühtlaselt laiali ning keera rulli. Kinnita hambatikuga. Tõsta kanarull ahjuplaadile ning määri pealt oliiviõliga. Küpseta 200-kraadises ahjus ca 30 minutit. Serveeri kanarulle keedukartuli ja kirsstomatitega.

Tegemist on Fitlap.ee toitumiskava retseptiga ning personaalsed kogused leiab toitumiskavast.

Go to Top