Kuumuta kastrulis soolaga maitsestatud vesi ning keeda nuudleid paar minutit või vastavalt pakendi juhisele. Kurna, sega siis seesamiõliga ja tõsta kõrvale.
Sega kokku sojakaste, Worcesteri kaste ja ketšup. Sega kuni suhkur on lahustunud. Tõsta kaste kõrvale.
Kuumuta pannil õli ning tõsta siis pannile küüslauk ja ingver. Prae kiirelt umbes minuti jooksul läbi ja lisa siis pannile kanaribad. Prae kanafilee läbi, kuni see on värvi muutunud ja läbi küpsenud. Selleks kulub umbes 5 minutit. Lisa pannile külmutatud köögiviljad. Prae läbi aeg-ajalt segades, kuni köögivili on poolküps, kuid veel krõmpsuv. Võid panni vahepeal kaanega katta, et kuumus ringlema hakkaks. Kalla kana ja köögiviljad üle eelnevalt kokku segatud kastmega, sega läbi ja lisa siis pannile nuudlid. Kuumuta pannitäis veel kord läbi, puista üle värske hakitud rohelise sibulaga ja serveeri kohe. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.
Retsepti autor: Tuuli Mathisen