M
Menu
Fitlap juustune ahjuomlett spinatiga
1
40 min
Vaja läheb:
50g Härmavili hakitud spinat
315 g ploome
80 g muna (M suurus)
25 g juustu (rasva 24-26%)
3g õli
15 g punane sibul (soovi korral )
Maitseained:
sool (meresool või värviline), pipar
315 g ploome
80 g muna (M suurus)
25 g juustu (rasva 24-26%)
3g õli
15 g punane sibul (soovi korral )
Maitseained:
sool (meresool või värviline), pipar
Tee nii:
• Sulata spinat ja pigista liigne vesi välja.
• Klopi muna lahti, lisa veidi vett. Maitsesta soola ja pipraga.
• Sega sisse spinat.
• Määri ahjuvorm oliiviõliga. Laota põhja õhukesi sibulaviile.
• Kalla segu vormi.
• Raputa peale riivitud juustu.
• Küpseta ahjus 180 kraadi juures ca 30 minutit.
• Söö magustoiduks ploome.
Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!
Retsepti autor: Fitlap
• Klopi muna lahti, lisa veidi vett. Maitsesta soola ja pipraga.
• Sega sisse spinat.
• Määri ahjuvorm oliiviõliga. Laota põhja õhukesi sibulaviile.
• Kalla segu vormi.
• Raputa peale riivitud juustu.
• Küpseta ahjus 180 kraadi juures ca 30 minutit.
• Söö magustoiduks ploome.
Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!
Retsepti autor: Fitlap