• Pese apelsin ja riivi selle koor.
• Sega kokku 1-2 spl Teriyaki kastet, mesi, sool, apelsini koor ja kui armastad vürtsikat, siis ka tšillipipar (võid kasutada nii värsket kauna kui kuivatatud tšillihelbeid).
• Hõõru kanatiivad marinaadiga sisse ja võimalusel jäta külmikusse maitsestuma paariks tunniks kuni üleöö.
• Pane kanatiivad koos marinaadiga küpsetuskotti ja küpseta 200-kraadises ahjus 30-40 minutit.
• Kui kanatiivad hakkavad valmima, tee valmis wok.
• Kuumuta pannil õli ja lisa wokisegu.
• Keeda soolvees riisinuudlid, kurna.
• Kui köögiviljad valmis, lisa riisinuudlid ja sega läbi.
Retsepti autor: Fitlap
• Kui võtad kanatiivad ahjust, võid küpsetuskotti tekkinud vedelikku lisada veidi ka kastmeks nuudliwokile.
• Serveeri kanatiibu köögivilja-nuudliwokiga.
NB! Alati võid lisaks teha ka vabavarast värske salati.