•	Pese apelsin ja riivi selle koor.
•	Sega kokku 1-2 spl Teriyaki kastet, mesi, sool, apelsini koor ja kui armastad vürtsikat, siis ka tšillipipar (võid kasutada nii värsket kauna kui kuivatatud tšillihelbeid).
•	Hõõru kanatiivad marinaadiga sisse ja võimalusel jäta külmikusse maitsestuma paariks tunniks kuni üleöö.
•	Pane kanatiivad koos marinaadiga küpsetuskotti ja küpseta 200-kraadises ahjus 30-40 minutit.
•	Kui kanatiivad hakkavad valmima, tee valmis wok.
•	Kuumuta pannil õli ja lisa wokisegu.
•	Keeda soolvees riisinuudlid, kurna.
•	Kui köögiviljad valmis, lisa riisinuudlid ja sega läbi. 
Retsepti autor: Fitlap
•	Kui võtad kanatiivad ahjust, võid küpsetuskotti tekkinud vedelikku lisada veidi ka kastmeks nuudliwokile.
•	Serveeri kanatiibu köögivilja-nuudliwokiga.
NB! Alati võid lisaks teha ka vabavarast värske salati.