1. Eelkuumuta ahi 160 kraadini.
2. Vahusta munad ja suhkur tugevaks vahuks.
3. Keera mikseril kiirus maha ja lisa ükshaaval jahud.
4. Pane ahjuplaadile küpsetuspaber ja vala tainas ühtlaselt plaadile.
5. Koputa plaati kergelt paar korda vastu lauda ,et õhumullid tainast eemaldada.
6. Küpseta eelkuumutatud ahjus umbes 10-12 minutit või kuni tikk tuleb puhtalt välja.
7. Aseta biskviittaignale teine küpsetuspaber peale ja keera kiire liigutusega ümber. Eemalda ettevaatlikult pealmine paber ja lase veidi jahtuda.
8. Sega kausis sulanud marjasegu paari spl suhkruga ja kata biskviitpõhi.
Kreem:
1. Kreemi vahustamiseks vahusta vahukoor 1-2 spl suhkruga tugevaks vahuks ja lisa kohupiim. NB! meie kasutasime magusat maitsestatud marja kohupiima.
2. Soovi korral võid ka paar tl marjasegu lisada,et kreemi roosakamaks muuta.
3. Sega kõik korralikult läbi ja laota ühtlase kihina biskviidile.
4. Tee noaotsaga täpselt keskele joon ja rulli mõlemalt poolt biskviit keskele kokku. Keera küpsetuspaberisse ja soovi korral ka toidukilesse ning pane külmikusse tõmbama umbes 4 tunniks või üle öö.
5. Enne serveerimist aseta üks külg teise peale, et tekiks südame kuju, raputa peale tuhksuhkur ja serveeri värskete marjadega.
Retsepti autor: Retseptisahtel