M

Vahemere stiilis kikerhernesupp

4

30 min

Vaja läheb:

1 pakk Härmavilja köögiviljasegu kikerhernestega
0,5 l köögivilja- või kanapuljongit
1 spl võid
2 spl ekstra neitsi oliiviõli
1–2 tl Vahemere ürdisegu
soola
pipart
kaunistamiseks värskeid ürte (nt basiilikut)

Tee nii:

1. Kuumuta puljong ja lisa sinna Härmavilja köögiviljasegu kikerhernestega.
2. Maitsesta ürdisegu soola ja pipraga ning lase suppil keema tõusta.
3. Alanda kuumust ja lase kikerhernesupil haududa umbes 10 minutit või kuni köögiviljad on pehmed.
4. Lisa või ja sega kuni see on sulanud, seejärel vala sisse oliiviõli ja lase veel korraks keema.
5. Serveeri kikerhernesupp värskete ürtidega – näiteks basiilik lisab mõnusa Vahemere hõngu.

Retsepti autor: Retseptisahtel

Vaata lisaks: